keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Uusi blogi!



Tämä blogi on elänyt pitkään hiljaiseloa. Olen kuitenkin halunnut kirjoittaa jo pitkään jotakin, ja blogin pitäminen on myös harrastus, josta olen aina sitä aktiivisemmin tehdessäni nauttinut kovasti. Mielessäni kypsyi kevään mittaan ajatus uudesta blogista, ja viime viikonloppuna julkaistiin Life at Max.

Life at Max on monella tapaa ajatukseltaan hyvin samankaltainen kuin Annan Aurinkokunta. Tämän blogin tyyli tuntui (ja tuntuu edelleen) hyvin omalta ja minunlaiseltani, joten sama jatkuu varmasti myös uudessa blogissa.

Kirjoitan Life at Maxia sekä suomeksi että englanniksi muutamastakin syystä: Ensinnäkin, tykkään kirjoittaa englanniksi! Minusta on mukava harjoitella vieraalla kielellä kirjoittamista, ja haluan oppia entistäkin sujuvammaksi kirjoittajaksi myös englannin kielellä. Toiseksi, minulla on ystäviä, jotka eivät ymmärrä suomea, ja haluan jakaa tarinoitani myös heidän kanssaan. Kolmanneksi, miksi ei!

En aio poistaa tätä blogia, sillä saattaahan olla, että silloin tällöin päivitän tätäkin. Life at Max on kuitenkin tällä hetkellä projekti, johon panostan niin paljon aikaa, kuin minulla inhimillisesti katsoen on sille antaa.

Haluan kutsua kaikki tänne vielä harhautuvat uteliaat kurkistamaan Life at Maxin puolelle, sieltä löytyy uusimpia mietteitäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti